Branduri

Pielor inglobeaza o gama larga de produse destinate ingrijirii parului, tenului, corpului, ingrijirii specifice feminine precum și produse de ingrijire destinate copiilor. Pielor, Hammam el Hana si Petite Maison incanta nu doar simturile cu aromele lor imbietoare ci ofera si o ingrijire eficienta si delicata la preturi accesibile. Intelegand nevoile si asteptarile clientilor, nu compromite standardele de calitate si fiabilitatea produselor.

Focus este pe calitate, dezvoltare continua si atentie sportita la mediu.

Petite Maison este un brand nou lansat de catre BBF Cosmetics, care inglobeaza produse destinate ingrijirii tenului, parului si corpului. Contine o gama larga de produse potrivite pentru toate tipurile de ten, benefice pentru orice categorie de varsta, sunt munltifunctionale si eficiente, bazate pe extracte de plante, sunt caracterizate de o textura usoara care asigura o ingrijire delicata si au un risc alergen scazut.

 

 Casalfe a luat nastere ca o afacere de familie in Santander, Spania in 1938 avand ca obiect productia si distributia de accesorii pentru ingrijire personala. De atunci a devenit o companie specializata in accesorii pentru infrumusetare, cunoscuta la nivel international. Nu doar creaza designul produselor din portofoliul propriu ci le si produc. Avand o experienta de peste 70 de ani si clienti peste tot pe glob sunt mandii ca sunt experti in productia de pieptene si perii de par. Cunoscand bine nevoile clientilor, inca de la inceputuri lucreaza cu pasiune si entuziasm pentru a fi intotdeauna la niveul asteptarilor cosumatorului.

 

 Wibo este un brand polonez de cosmetica decorativa de inalta calitate la preturi accesibile.

Ca si brandul in sine, femeia WIBO este matura, dinamica, originala, sigura pe ea, fascinata de moda si de noutatile din domeniul tehnologiei. Ii place sa fie UNICA si este la zi cu tendintele.

 

 Lovely este o gama de cosmetica decorativa poloneza, conceputa pentru femei tinere, care ofera produse inovatoare de inalta calitate la preturi accesibile.

 

 Un brand luxuriant de ingrijire persoanla cu arome si design oriental.

 

 Ados Cosmetics a fost fondat de mai mult de 35 de ani si in  prezent este unul dintre producatorii cei mai importanti de produse cosmetic, care ofera o gama completa de lacuri de unghii, tratamente pentru unghii precum si produse destinate machiajului fetei, ochilor si buzelor. Brandurile lor: ados si ofera produse atent selectionate, formulate cu compusi inovativi, de inalta calitate si conforme standardelor europene.

 

 Selectie de servetele umede: clasice fara alcool si parabeni, servetele intime, serevtele demachiante, servetele iginenizante, servetle de buzunar.

Dischete demachiante si betigase de ureche.

 

 Laboratoarele Biota dezvolta produse cu ingrediente naturale, renuminte la nivel international si de o calitate si eficacitate dovedita. Sampoanle Bioblas, dupa ce trec de studiile clinice conduse de universitati prestigioase din Turcia, sunt testate clinic de catre cele mai renumite laboratoare independente din lume privitor la eficacitate si siguranta. Sampoanele Bioblas nu doar infrumuseteaza ci sunt si sigure din punct de vedere al sanatatii, datorita sintetizarii extractelor de plante cu ajutorul unor tehnologii inovative. Solutii 100% naturale, din extracte de plante, pentru nevoile fiecaruia.

Colectie de lacuri de unghii disponibile intr-o varietate larga de culori mate, lucioase, metalice, cu sclipici sau cu efect holografic.

 

 Nascut sub aripa Flormar, Pretty by Flormar este un brand mereu tineresc, vesel, frumos si la preturi accesibile.