Call +001 555 801

Termeni si conditii

Magazinul online www.valentinocosmetics.ro este proprietatea S.C. Valentino Distribution  S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J26/555/02.09.1999 si Cod Unic de Înregistrare RO 12097366.

Emiterea unei comenzi catre S.C. Valentino Distribution S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de pe acest site.

Preturile produselor prezentate pe www.valentinocosmetics.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabilă. Preturile din comenzile solicitate sunt valabile cca. 7 zile calendaristice, din momentul confirmarii.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.valentinocosmetics.ro sunt disponibile in limita stocului.

Comenzile care au in componenta lor produse care nu sunt in stocul magazinului vor fi asigurate într-un interval comunicat telefonic catre client. Daca aceste produse nu pot fi asigurate in termenul mentionat, S.C. Valentino Distribution S.R.L. are obligatia de a instiinta clientul in interval de 3 zile.

Produsele comercializate prin intermediulwww.valentinocosmetics.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, cu livrare insotita de factura fiscala.

S.C. Valentino Distribution S.R.L. isi rezerva dreptul de a  refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Din momomentul crearii contului Dvs. va revine în totalitate responsabilitatea de a păstra confidențialitatea user-ului și al parolei.

Fiecare cont este personal! Sunteti raspunzatori in totalitate pentru comenzile efectuate prin acest site, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia Dvs. motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati www.valentinocosmetics.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului dvs. la adresa de email: office@valentinocosmetics.ro, sau la numarul de telefon: 0265-331178.

Responsabilitatea privind veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea efectuarii comenzilor lansate de catre Dvs.

 

Daca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va invitam sa plasati comenzi online, prin site-ul www.valentinocosmetics.ro.